Jurnalistul Moise Guran avansează o ipoteză șoc. Acesta spune că președintele Rusiei, Vladimir Putin, se află în spatele crizei refugiaților.

Eu acum sunt convins de faptul că Putin a orchestrat criza refugiaților. Iar Germania și-a dat seama prea târziu care e faza. N-a mai avut de ales, a trebuit, din nou în mod greșit să joace cu Putin, considerând că interesul Rusiei ar fi să stingă conflictul din Siria.

ESTE DOAR ÎNCEPUTUL INVAZIEI MUSULMANE

SCANDALOS. Cele mai BOGATE ţări arabe AU REFUZAT sa primească REFUGIAŢI. Sunt PUTRED de BOGAŢI, dar nu au primit UN SINGUR REFUGIAT. Filmul care ar trebui sa pună pe gânduri toţi europenii | VIDEO

Când de fapt acel conflict este tocmai cel care va readuce Rusia la nivelul de putere militară imperialistă și mondială. Iar doamna Merkel va fi și bătută și cu banii luați, în timp ce domnul Putin va căpăta aura unui cruciat în ochii milioanelor de europeni speriați de invazia musulmană. Iar acei oameni nici măcar nu știu că, de fapt, cruciații n-au adus pentru nimeni pacea, nici credința sau apropierea de Iisus, ci doar puterea, faima și, mai ales bogăția”, a scris Moise Guran pe biziday.ro.

De asemenea, jurnalistul consideră că Vladimir Putin că poate ajunge mai puternic și decât a fost Stalin.

Revenind la Vladimir Putin, el a înțeles o chestie complexă… nu-ți trebuie bani ca să devii șeful cartierului ci, invers, dacă devii șeful cartierului, vine banul la tine. De aia vă spun, primul target al Rusiei nu este să-și elimine concurenții economici, este să redevină puterea de speriat de pe vremea lui Stalin și abia apoi își va dicta interesele. Atâta doar că mintea lui Putin este mult mai sofisticată decât cea a lui Stalin și nu va repeta greșelile acestuia”, a mai scris Guran. Citește mai multe pe biziday.ro.

evz

Related

comments