Credinciosii care au vrut sa reculeaga la capataiul celor dragi, intr-un cimitir din Dej, au trait momente de groaza. Mortii erau aruncati pe alei, jefuiti de toate obiectele de valoare!

Macabra descoperire a fost facuta sambata dimineata, de cateva familii venite sa aprinda o lumanare in Cimitirul Dealul Florilor din Dej. In noaptea de vineri spre sambata, jefuitorii de morminte au deschis mai multe cavouri, in cautarea bijuteriilor cu care au fost ingropati mortii.

Hotii nu s-au mai obosit sa puna cadavrele inapoi in gropi, astfel ca acestea au ramas aruncate pe alei, in soarele necrutator, generand un miros greu de suportat si o priveliste ca din filmele de groaza. Oameni au ramas inmarmuriti si au chemat imediat politia. Oamenii legii au facut cercetari la fata locului.

Cadavre la vedere


”E groaznic, e o jungla, sunt balarii peste tot si langa mormantul bunicilor mei este un cavou deschis si inauntru sunt toate sicriele rasturnate si rupte si mortii sunt printre ele, si ei acolo. Am vazut morti stafiditi, de buna dimineata. si unul numai de la bust in jos, ca restul e rupt” a declarat una din femeile care a decoperit grozavia, pentru somesanul.ro.

Anchetatorii iau in calcul si ipoteza cainilor fara stapan, care sa fi tras cadavrele din cavouri, dupa ce au fost profanate.

SURSA: cancan.ro