o-woman-sad-facebook-3544695Mărioara, împreună cu fiica ei de 9 ani, s-a dus pentru două săptămâni la părinți, la Buhuși. Lucrează în Sicilia de 11 ani, la Caltanisetta. Soțul ei a rămas în Italia, fiindcă mai avea de lucru. Mărturisește că nu s-a simțit în apele ei, că nu a reușit să se relaxeze, să se bucure ca altădată. Prea multe probleme, prea grea viața și toate la un loc contribuiau la o atmosferă prea puțin „de acasă”.

Tot mai multe şi mai multe fete din ţara noastră cad pradă islamului. Văzând tot mai des fete acoperite  în stradă, mă întreb câte din ele ştiu cu adevărat ce înseamnă să fii femeie în islam? Astăzi vom privi la acest subiect.

laura-cosoi-imbracata-ca-o-curtezana-venetiana-tinuta-care-i-a-pus-in-valoare-decolteul-generos-si-picioarele-8332677Citeste si descopera povestile fascinante ale celor mai celebre curtezane, Veronica Franco si Tullia de Aragon, secretele frumusetii si ale puterii lor de seductie, dar si aspectele mai putin cunoscute ale vietii acestora!

Kilogramele în plus pot duce la diabet, iar această boală înseamnă pentru mulţi bărbaţi probleme serioase legate de performanţa în pat.

traditii_suflet_54339600-5264863Sufletul mortului sade in usa casei, pana pleaca la biserica, si de aceea se pune panza in stresina casei. Aceasta ar fi o primă superstiţie cunoscută şi respectată de mulţi din popor.

Majoritatea vedetelor folosesc un nume de scenă şi puţini sunt cei care ştiu ce scrie de fapt în buletinul celor acestora. 

LOTO, LOTO 6 DIN 49: Duminica, 27 septembrie, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce joi Loteria Română a acordat 9.142 de câştiguri în valoare totală de 536.641 lei.

iarna_grea_07837300-4651521

PROGNOZA METEO. Luni, la munte vor cădea primii fulgi de zăpadă. Meteorologii spun că în zonele montane înalte temperaturile vor scădea sub zero grade, iar vântul va sufla cu intensitate, ceea ce favorizează lapoviţa şi ninsoarea.

Al doilea copil al cuplului Ceaușescu – Zoia (Zoe) – s-a născut la data de 1 martie 1949. Numele ei este inspirat de cel al Zoiei Kosmodemyanskaya, eroină sovietică, una dintre cele mai cunoscute figuri ale mișcării de partizani din cel de-al Doilea Război Mondial, prinsă și executată prin spânzurare de către nemți, la vârsta de numai 18 ani.