o-woman-cell-phone-text-sad-facebook-1038409Poveestea mea e ceva mai complicata. Am 32 de ani, sunt casatorita si am 2 copii, si duc o viata dubla ce nu multe femei si-ar dori. Pe sotul meu nu-l iubesc si nu stiu sigur daca l-am iubit vreodata, pentru ca ce am simtit cu EA, ce sentimente am fata de ea, cu el nu am simtit si nu am avut niciodata sentimentele astea (probabil va intrebati de ce m-am casatorit daca nu l-am iubit).

Am refuzat sa cred in orientarea mea s*xuala din cauza obiceiurilor, din cauza parintilor si uite in ce situatie sunt acum. Pe ea am cunoscut-o in august 2009, pe net bineinteles. La inceput am fost foarte dura cu ea, tot insista sa-i dau numar de telefon sa vorbim iar eu nu vroiam.

Am tinut-o asa 2 saptamani, vorbeam cand si cand, pana intr-o seara cand ea mi-a spus ca trebuie sa-mi spuna ceva (sotul meu in perioada asta era in Spania). Eram foarte curioasa sa aud ce vrea sa-mi spuna. A inceput sa-mi scrie: Ce vreau eu sa-ti spun e foarte important… pe mine ma atrag femeile si de cand te-am vazut m-ai atras foarte mult (in poza oricum ma vazuse).

Intamplari Adevarate – Sotul meu nu ma mai atinge!

Ma culc cu vecinul meu!

”Ziua de azi este o zi speciala!” – O POVESTE ADEVARATA de suflet

In momentul acela m-a bagat in ceata rau de tot, am crezut ca face vreo gluma proasta, sau ca isi bate joc de mine. Ea insista sa-mi zica ca e adevarat iar eu refuzam sa cred, in fine am vorbit pana spre dimineata, mi-a povestit viata ei, mai putin eu pe a mea.

Incepand din acea seara am inceput sa vorbim zilnic la telefon, pe messenger, ea imi facea declaratii de dragoste, adevarul e ca imi placeau declaratiile ei. Stateam seara pana tarziu de vorba la telefon, povesteam diverse, glumeam, radeam… pana intr-o zi cand mi-am dat seama ca eu nu mai pot sa stau fara sa vorbesc cu ea (am avut treaba intr-o zi si nu am putut vorbi cu ea si eram foarte nervoasa, nu aveam chef de nimic, imi era dor de vocea ei).

Atunci mi-am dat seama ca eu ma indragostisem de ea, nu mai putea sa stau fara sa-i aud vocea. Dupa trei luni de zile de vorbit la telefon ne-am hotarat sa ne intalnim, vreau sa va spun ca ce-am trait eu la prima intalnire, a fost ceva foarte special.

M-a invitat la ea la apartament. Adevarul e ca mie imi era foarte rusine, dar a stiut sa se poarte cu mine si m-a scos din starea in care eram. Eu eram asezata pe pat, iar ea s-a ridicat de pe scaunul de la birou, s-a urcat in pat in spatele meu a scos dintr-o sacosica de cadou un lantisor cu initiala mea.

S-a apropiat de mine, mi-a pus lantisorul la gat si a inceput sa ma sarute pe gat (simteam ca sunt in al noualea cer) m-a luat in brate si m-a sarutat pe buze. Bineinteles ca eu i-am raspuns la sarut, timp de o jumatate de ora ne-am imbratisat si ne-am sarutat de parca ne stiam de o viata.

Ne-am iubit cu foc si pasiune, a fost pentru prima data cand am facut asa ceva dar am simtit o placere deosebita. Au mai urmat si alte intalniri, cand la mine, cand la ea si de fiecare data cand ne intalnim ne iubim cu foc si pasiune.

Continuare AICI

Related

comments