Se știe că unii își pierd repede interesul, cum ar fi cazul Berbecilor, pe când, alții se vor atașa din ce în ce mai mult, vor fi posesivi, poate vor și exagera uneori cu aceste lucruri, spre exemplu cei din zodiile Rac și chiar Scorpion.

1. Gemeni

Chiar dacă poate în primele momente vă dă senzația că se simte în largul lui cu acest angajament, cu această schimbare, sau că ar fi în al nouălea cer, pe parcurs însă, își dă seama că este prins în această relație și nativul din Gemeni tot va încearcă să-și găsească drumul spre libertate. Tot ce-i trebuie este destul spațiu încât să nu se simtă prizonier în propria poveste și multă dragoste. Asta-l va face fericit,liniștit și împlinit cu alegerea lui.

2. Leu

Indiferent dacă, la începutul relației era mai liniștit și pașnic, după căsătorie, lucrurile se schimbă. Încearcă să vă arate că el este regele, el este cel care “taie și spanzură”, asta dacă nu v-a arătat-o încă de când v-ați cunoscut; orice ați face, el deține autoritatea în casă și el are ultimul cuvânt de spus în toate deciziile.

3. Balanta

Veti petrece momente de neuitat la inceputul casniciei. Totul va fi lapte si miere. Chiar daca nu va arata mereu, este un romantic incurabil si tot ce-si doreste e sa fiti fericiti impreuna. Cu timpul, insa, veti observa ca isi va face ochi si pentru alte femei, poate doar pentru a le studia,analiza sau compara si nimic mai mult. Tot ce trebuie sa faceti in aceasta situatie, pentru a mentine relatia pe drumul cel bun, este sa ramaneti la fel de eleganta si cocheta ca si pana acum. Citeste si despre restul zodiilor aici. 

sursa

Related

comments