Singurătatea te poate aduce în pragul nebuniei. Povestea unui bărbat de 59 de ani din Capitală șochează. El a dat foc apartamentului în care locuia, apoi s-a înjunghiat. Vecinii au încercat să-l salveze, dar a fost în zadar. Au chemat pompierii atunci când au văzut că din apartamentul acestuia iese fum. Însă, deși i-au acordat rapid primul ajutor, medicii nu l-au putut salva. Bărbatul a murit în drum spre spital, în ambulanță.

În acest moment, polițiștii cercetează felul în care s-a produs tragedia. Câțiva oameni au povestit, însă, pentru Antena 3 că vecinul lor trăia de foarte mulţi ani singur şi era divorţat. În plus, se lua des de ceilalți, spunând „Vă omor pe toți”. În plus, acum câteva zile, și-a distrus și mașina.

Tatăl bărbatului, un bătrânel de 87 de ani, a ajuns la locul tragediei plângând. Nu se aștepta la așa ceva și abia a putut rosti câteva vorbe în fața reporterilor.

Vecinii mai povestesc și alte lucruri. „A luat o scară, și-a dat cu negreală pe față, un topor în mână și o scară aici în fața garajului. Zicea «Eu sunt haiduc»”, spune un domn. Vecinii au făcut mai multe reclamații la poliție de-a lungul timpului, după ce bărbatul ar fi sărit să-i bată. „A tăiat, a rupt mașina. De câțiva ani o are”, a completat o femeie care nu părea uimită de gestul disperat al bărbatului. „Nu avea serviciu, nu avea pensie, nu avea bani, nimic”, a mai completat vecina.

click.ro