old-people-588301-1777330O știre falsă publicată pe un site de umor face deliciul internauților. Deși informațiile sunt incorecte, articolul a fost preluat de mai multe publicații internaționale și a devenit viral stârnind milioane de comentarii în rețele sociale și discuții interminabile. Ceea ce părea să fie o după amiază plăcută pentru toată lumea s-a încheiat cu o tragedie de proporții… așa începe cea mai dezbătută știre inventată, dar luată în serios, din acest weekend.

În timpul unei orgii uriașe în orașul belgian Charleroi, la care au participat 200 de persoane de vârsta a treia, cinci bătrâni au murit în urma stopului cardiac, iar alți doi bătrâni și-au pierdut viața din cauza edemului pulmonar.

Frumoase dar … bete | GALERIE FOTO

Cei mai IMPORTANŢI LIDERI ai LUMII, surprinşi în timp ce STAU pe BUDĂ: De la OBAMA la DALAI LAMA FOTO

Razi de mori! Toti si-au batut joc de el cand au vazut poza. “Halal ninja” | FOTO

Petrecerea, numită ”50 shades of Karolos”, a adunat laolaltă peste 200 de bătrâni și a primit, astfel, titlul de cea mai mare orgie a anului în Belgia și cea mai mare orgine cu persoane în vârstă din Europa, conform nationalinformer.com.

În timpul orgiei, mai multe persoane au început să se simtă rău, iar doi medici aflați la fața locului au chemat ambulanțele. Deoarece orgia a avut loc la etajul patru al unei clădiri, persoanele care au avut nevoie de ajutor medical nu au putut fi tratate în timp util. Deși toti cei care au avut nevoie de medici au fost transportați la spital, șapte dintre ei și-au pierdut viața.

evz

Related

comments