Şoferul microbuzului, care transporta şase pasageri, a pierdut controlul vehiculului, care a intrat într-un camion platformă, derapând şi răsturnându-se.

Unul dintre pasageri, un român în vârstă de 60 de ani, a fost aruncat din vehicul şi a murit. Şoferul şi un alt pasager au fost uşor răniţi, în timp ce alţi doi pasageri au fost răniţi grav.

Bărbatul care a încercat să preia controlul microbuzului a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior de poliţie.

Doi români au fost arestaţi în Franța, după ce au jefuit comercianţi dându-se drept poliţişti

Accidentul s-a produs luni în jurul orei 05.00 (06.00 ora României), în timp ce cei şase români se întorceau acasă dintr-o excursie în Marea Britanie.

Accident grav in Germania. 11 persoane au fost ranite, 3 fiind in stare grava, dupa ce un autocar din Romania s-a rasturnat

Bărbatul în vârstă de 29 de ani care stătea pe scaunul din faţă a început să se certe cu şoferul în vârstă de 30 de ani şi l-a atacat fizic, încercând să preia controlul microbuzului.

După accident, tânărul în vârstă de 29 de ani a fugit de la faţa locului pe jos, dar a fost localizat şi arestat în cursul după-amiezii cu ajutorul unui elicopter al poliţiei şi o echipă de câini special antrenaţi.

sursa

ACCIDENT TRAGIC. Un motociclist A MURIT după ce a fost LOVIT DE DOUĂ MAȘINI | GALERIE FOTO

DRAMA CUMPLITĂ din viaţa Oanei MIZIL. Fratele I-A MURIT într-un accident de motocicletă, CHIAR DE PAŞTE. Tragedia a avut loc pe DN 1

Spitalul din Romania in care materialele de unica folosinta sunt refolosite. Angajat: “Este tragic”

ÎNSĂRCINATĂ la 10 ANI! DECIZIA SFÂȘIETOARE pe care O IA GUVERNUL pentru COPILA NEVINOVATĂ