Doi bărbaţi au fost surprinşi de jandarmii prahoveni în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoarele unor TIR-uri. În momentul apariţiei jandarmilor cei doi au încercat să fugă, fiind opriţi cu focuri de armă.

Doi bărbaţi care, sâmbătă seară, au fost surprinşi în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoarele unor TIR-uri, au fost opriţi de către jandarmi după ce aceştia au tras focuri de armă, unul dintre ei, care a ameninţat patrula Jandarmeriei, fiind rănit, a anunţat Inspectoratul de Jandarmi Prahova.

Incidentul s-a produs, sâmbătă seară, în jurul orei 22.50, în zona localităţii prahovene Boldeşti Scăieni, în incinta unui parc auto ce aparţine unei firme.

Patrula de jandarmi aflată în zonă a observat doi bărbaţi care încercau să sustragă combustibil din rezervoarele autotrenurilor. În momentul în care jandarmii i-au somat pe cei doi să se oprească, aceştia au încercat să fugă, iar unul dintre jandarmi a tras un foc de armă în plan vertical.

Cei doi s-au oprit, iar unul dintre bărbaţi i-a ameninţat pe jandarmi cu o şurubelniţă, moment în care unul dintre jandarmi a tras un foc de armă rănindu-l pe bărbat la picioare. Rănitul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, el fiind în afara oricărui pericol.

Cazul a fost preluat de către poliţişti, care îi cercetează pe cei doi bărbaţi pentru tentativă de furt calificat şi ultraj.

sursa