Intotdeauna ti-ai dorit ca baia ta sa arate cat mai diferit fata de tot ceea ce se gaseste pe piata sau pe internet in materie de amenajari interioare. In general, suportul pentru lavoar baie care se poata gasi pe piata este destul de monoton ca design si nu lasa loc pentru foarte multa creativitate. Dar, adevarul este ca nu trebuie sa alegi un model din magazinele de specialitate mai ales daca nu iti place sau momentan nu dispui de bugetul necesar pentru a avea un suport pentru lavoar baie.

Proiectele de tip DIY iti ofera numeroase idei creative prin care poti sa adaptezi diferite obiecte sau piese de mobilier ce au alta destinatie sa fie adaptate si utilizate pentru a avea un suport pentru lavoar baie exact asa cum iti doresti. Chiar si daca nu te pricepi sau nu ai timp pentru o astfel de transformare suntem siguri ca vei putea gasi pe cineva care sa iti realizeze o astfel de idee creativa.

Idei care pot sa fie puse in practica pentru un suport lavoar baie creativ

Posibilitatile de a crea un lavoar baie sunt atat de multe incat nu vei putea sa te decizi ce ai putea alege. De exemplu, poti sa folosesti piese de mobilier vechi pentru a crea un suport pentru lavoar baie inedit laguna.ro. Poti sa folosesti un birou vechi, un bufet caruia nu ii mai gasesti locul in living, o masuta sau orice alt corp de mobilier vechi. Transformarea va fi uluitoare si vei putea avea o baie care se indeparteaza de orice alt concept de design interior pentru astfel de spatii.

Daca vrei sa creezi un suport cu totul inedit, poti folosi si o bicicleta veche peste care sa asezi un blat si in cele din urma un lavoar baie. Cosuletul de transport al bicicletei poti sa il transformi intr-un suport pentru prosoapele de fata pentru ca sa fie intotdeauna la indemana.lavoar-baie

De asemenea, poti sa folosesti si materiale precum sticla, lemn sau piatra pentru a crea un blat cu totul inedit, de la zero. Tocmai de aceea spuneam la inceputul acestui articol ca este nevoie de indemanare pentru a crea un blat pentru lavoar baie mai iesit din comun.

Sfaturi utile pentru a pune ideile in practica

Atunci cand vine vorba despre amenajari interioare pentru bai nu este neaparat necesar sa folosesti elemente conventionale neaparat. Este suficient sa dai frau liber creativitatii si sa pui in practica ideile respective. Chiar si un trunchi de copac poate sa devina un suport ideal pentru un lavoar baie tip vas.

Pentru a pune in practica astfel de idei creative trebuie sa te asiguri ca elementul respectiv are o suprafata plana pe care poate sa stea asezat lavoarul fara sa existe pericolul sa se darame daca vei lovi in mod accidental aranjamentul. De asemenea, trebuie sa asezi acest suport astfel incat sa cat mai apropiat de racordurile de apa si sa ai acces facil la instalatia de apa.

Orice poate sa devina un suport ideal pentru un lavoar baie, totul depinde doar de creativitatea ta. Insa, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa aloci putin mai mult timp pentru a le putea pune in practica.