Nunta este un prilej de bucurie si de sarbatoare. Probabil ca nu vei mai avea prea curand ocazia sa te ocupi de un eveniment de o asemenea anvergura. Totul trebuie planificat inteligent pentru ca nunta sa fie de neuitat. De aceea, la etapele de organizare nunta, tot mai multe cupluri aleg sa colaboreze cu profesionistii in arta divertismentului din cadrul petrecem.ro – agentie organizare evenimente.

 

Avantajul suprem al acestei colaborari este ca te scapa de griji. Momentele de stres si neliniste, care apar de obicei pe parcursul pregatirilor de nunta, vor fi eliminate stiind ca ai alaturi un personal amabil si comunicativ, capabil sa inteleaga dorintele tale. La un astfel de eveniment este important sa ai cu cine sa te sfatuiesti, pentru a face cele mai bune alegeri. Daca vrei ca pregatirile sa mearga snur, urmareste mai intai realizarea urmatoarelor etape!

 

  • Stabileste bugetul

Primul lucru care va trebui stabilit la inceput de drum este bugetul disponibil. In acest mod, vei sti cum sa iti planifici agenda de organizare nunta. Poti face economii financiare importante atunci cand apelezi la o agentie de evenimente. Cu ajutorul acesteia, vei beneficia de reduceri remarcabile de preturi din partea furnizorilor si vei avea acces la cele mai convenabile oferte de servicii, cum ar fi cele de inchiriere, catering, decoratiuni si aranjamente, foto-video si multe altele.

 

  • Fa lista cu invitati

Lista aproximativa a invitatilor te va ajuta pentru pasul urmator, in care va trebui sa alegi locatia. Avand un numar estimativ de persoane, vei sti de ce spatiu ai nevoie.

 

  • Decide locatia si data

Alegerea locatiei trebuie sa fie pe sufletul tau. Indreapta-ti mereu atentia spre locurile care iti starnesc amintiri placute sau spre cele care iti transmit un sentiment de liniste interioara. Dupa ce ai stabilit data nuntii si locatia, poti spune ca ai rezolvat ce era mai important.

 

  • Inspira-te din cataloagele pentru nunti sau din alte surse in domeniu

Consultarea cataloagelor de nunta si a paginilor de pe internet dedicate temei de organizare nunta te va ajuta mult la conturarea felului in care doresti sa fie petrecerea ta. Astfel, vei sti exact ce este la moda, ce culori sunt recomandate si ce tematica ar fi mai potrivita.

 

  • Ia legatura cu furnizorii

De furnizorii implicati in demersurile de organizare nunta te poti ocupa tu sau ii poti delega pe experti, pentru a obtine cele mai bune contracte pentru tine. Astfel, vei stabili meniurile si tortul, optarea pentru un candy bar, limuzina sau caleasca, alegerea fotografului si a cameramanului, posibilitatea de a include o cabina foto, muzicantii, animatorii, aranjamentele florale, decoratiunile speciale, baloanele sau focul de artificii.

 

  • Comanda si trimite invitatiile

Trimite invitatiile cu cel putin o luna inainte de eveniment, pentru a da posibilitatea oaspetilor sa isi programeze agenda si sa faca pregatirile necesare. Mijloacele de comunicare online sunt de asemenea un mod foarte practic de a anunta invitatii si de a tine legatura cu acestia.

 

Totul se simplifica cand stii ce ai de facut. Orice etapa de organizare nunta devine mai usoara, atunci cand stii ca te poti baza pe oameni de incredere, cu sfaturi realiste, care te vor ajuta sa planifici o nunta de basm. Relaxeaza-te si bucura-te, alaturi de cei dragi, de aceste momente unice.